Nissan Micra вече се предлага с изцяло нов 1.0-литров бензинов

...
Nissan Micra вече се предлага с изцяло нов 1.0-литров бензинов
Коментари Харесай

Повече Micra: Nissan предлага нов двигател и забележителен външен дизайн

Nissan Micra към този момент се предлага с напълно нов 1.0-литров бензинов мотор с мощ от 100 к.с., който се съчетава с безстепенна автоматизирана скоростна кутия Xtronic (CVT), със 7 предавки в ръчен режим. Освен че основават „ повече Micra " чувство, новият мотор и трансмисия оферират усъвършенствана динамичност, еластичност и подобаваща за всички пътни условия и способи на шофиране реакция.

„ Оставайки мощно фокусирани върху успеваемостта и държанието на пътя, новият мотор и трансмисия вършат емблематичната Micra още по-привлекателна. Вече в действителност сме в положение да отговорим на потребностите на потребителите на компактни хечбек коли както в Европа, по този начин и в България. ", показа Даниел Иванов, Мениджър маркетинг и връзки Nissan.

Новият мотор и трансмисия са създадени от Алианса Renault-Nissan-Mitsubishi. Използвайки синергията и ресурсите на обединяването, от Nissan съумяват да надскочат границите на опциите на трицилиндров, бензинов мотор с турбо компресор, като резервират най-високи стандарти на надеждност и устойчивост, предлагайки и понижени равнища на CO2 излъчвания.

Сравнен с основните съперници от B-хечбек сегмента, новият мотор е измежду най-хубавите в класа. В България Nissan Micra с новия мотор и трансмисия се оферират от април 2019 година



Възможност да тестват новите усъвършенствания на Nissan Micra имаха публицисти от водещи автомобилни и начин на живот медии. Те съумяха да видят града през един нов взор и да изпитат чувството „ повече Micra ". Специален посетител на тест драйва беше Орлин Павлов - артистът и артист с един от най-разпознаваемите гласове, който сподели професионални умения зад кормилото.

„ Успях да сбъдна още една детска фантазия - да бъда самурай в нереална действителност, да усетя японския дух от близко с Nissan. ", сподели Орлин Павлов по време на специфичната оригами фотосесия.

Всеки от гостите получи персонална тематична фотосесия от световноизвестния български фотограф Любомир Сергеев, който също бе въодушевен от японската просвета. За чувството „ повече Micra " способства и уъркшопът, отдаден на античното азиатско изкуство оригами.


От момента, в който бе показано за пръв път на автомобилното ревю в Париж 2016, напълно новото, пето потомство на Nissan Micra завладя заглавията на първите страници. Медиите се влюбиха в изразителния дизайн, въодушевяващ интериор и усъвършенствани технологии за подкрепяне на шофирането. Не след дълго, Micra бе включена в шорт-листата на претендентите за Европейски автомобил на годината за 2017 година

Micra стана бърз шлагер и измежду клиентите. Те се влюбиха в забележителния външен дизайн на автомобила, двуцветния интериор, приятните за допиране материали, богатите благоприятни условия за персонализиране и невероятното наслаждение от шофирането.

Високо бяха оценени и разнообразните равнища на съоръжение в новата Micra, както и Nissan Intelligent Mobility технологиите, като да вземем за пример интелигентното предизвестие и интервенция при овакантяване на лентата на придвижване и интелигентното спешно прекъсване с различаване на пешеходците.

Всяка Micra се предлага с високо равнище на общоприетоо съоръжение, включващо деен надзор на траекторията, ограничител на скоростта, климатик, система за надзор на налягането на въздуха в гумите, датчик за светлина и други

Автомобилите N-Connecta се оферират с 16-инчови алуминиеви джанти, затъмнени задни стъкла, предни фарове за мъгла, електрически отопляеми външни огледала, задни датчици за паркиране, особено амбиентно вътрешно осветяване, камера за паркиране на заден ход, автоматизирана климатична апаратура.

Nissan Micra в топ равнище Tekna разполага с 17-инчови полирани алуминиеви джанти, BOSE Personal audio с високоговорители в подглавника на лидера, AVM - система с 4 камери за 360-градусов преглед към автомобила, Bi Led къси и дълги светлини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР