Nissan и New Balance представиха интересен общ проект, който има

...
Nissan и New Balance представиха интересен общ проект, който има
Коментари Харесай

Nissan и New Balance представят Kicks 327 Edition

Nissan и New Balance показаха забавен общ план, който има за цел популяризирането на електрифицираният Kicks e-Power 4WD на територията на Япония.

Новата самодейност се назовава Nissan Kicks 327 Edition и показва интерпретация на автомобила, осъществена от позиция на света на спортните кецове и по-точно моделът 327 на New Balance

Със специфичната си винилова апликация по целия екстериор на купето и с присъщото оформление на " петата " в края на тавана на автомобила, тематичният Nissan Kicks 327 Edition ще бъде изложен галерията Nissan Crossing в Ginza Place.

Сътрудничеството на Nissan и New Balance ще зарадва един от участващите в специфичната лотария с представител на модела Kicks e-Power 4WD, а други 23-ма ще имат опция да завоюват чифт 327 Edition, както и фирмени дарове от Nissan, от тематична акция в Twitter.

Nissan показа през лятото на предходната година, като главната софтуерна оригиналност при него бе обвързвана с консолидираното на второто потомство на хибридната система за задвижване e-POWER. При нея задвижването на колелата е напълно електрическо, а интегрираният мотор с вътрешно горене дава отговор за генерирането на нужната електрическа сила и за дозареждането на бордовата батерия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР