Нископрофилният графичен ускорител достига 1,66 терафлопаГрафичната карта Radeon Pro WX

...
Нископрофилният графичен ускорител достига 1,66 терафлопаГрафичната карта Radeon Pro WX
Коментари Харесай

AMD пусна компактна карта Radeon Pro WX 3200 за CAD

Нископрофилният графичен ускорител доближава 1,66 терафлопа

Графичната карта Radeon Pro WX 3200 е проектирана за машини с дребен форм фактор (снимка: AMD)

AMD разгласи графичната карта Radeon Pro WX 3200, която балансира индикатори като продуктивност, непоклатимост, налична цена и оптимални размери. Нископрофилният, ценовоефективен графичен ускорител е основан особено за потребностите на дребния и междинен бизнес и в частност – за CAD експертите.

Radeon Pro WX 3200 е сертифицирана от AutoDesk, Dassault, Siemens NX и Solid Edge, Creo и доста други водещи разработчици на инженерен програмен продукт. Картата предлага продуктивност 1,66 TFLOPS, която е с 33% по-висока при калкулации с плаваща запетая с единична акуратност от предходното потомство Radeon Pro GPU.

Налични са 4GB GDDR5 VRAM памет със 128-битова шина за продан на данни за бързо осъществяване на интензивни задания и обработка на 2D и 3D модели. Енергоефективният дизайн AMD PowerTune динамично усъвършенства потреблението на сила и лимитира потреблението до 50 W, до момента в който AMD ZeroCore Power доста понижава потреблението при безучастие.

Нископрофилна и с висока продуктивност, картата е проектирана за машини с дребен форм фактор. Снабдена е с четири Mini-DisplayPort 1.4 извода и поддържа четири 4K екрана или един 8K екран. Софтуерът AMD Radeon Pro Software for Enterprise поддържа Radeon Pro WX 3200 и цялото семейство Radeon Pro карти с усъвършенствания в продуктивността, стабилността и обновявания всяко тримесечие.
още по тематиката
Radeon Pro WX 3200 е ценово най-достъпното предложение за експерти на AMD, с целесъобразна последна цена (в САЩ) от 199 $. Каратата се чака на пазара през 3-тото тримесечие на 2019 година от световните търговски вериги като обособен артикул, както и в работни станции на Boxx, Dell и HP.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР