Нищо за раздялата между Мария Игнатова и Димитър Рачков няма ...

Нищо за раздялата между Мария Игнатова и Димитър Рачков няма

Игнатова готви жесток удар по Рачков

Нищо за раздялата сред Мария Игнатова и Димитър Рачков няма да остане прикрито за публиката след новия театър, който готвят водещата и кумата й Алекс Раева.

„ Подготвяме ново обстоятелство с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито по кое време ще е. Само ще издам, че този път ще вземам участие с текст, ще пиша ", загатна Раева.

Според сътрудниците й от панела, точно Игнатова се крие под маската на Заека в музикалното вариете. От две седмици макар че той не се е появявал на сцената на „ Маскираният артист “, което съответствува с срока от сватбеното странствуване на Мария. Тя се омъжи за Ивайло Нойзи в края на септември, а Алекс й бе кума.

Игнатова и Раева са приятелки от доста години-точно по тази причина Мария предложения Алекс да й кумува на сватбата. Певицата е най-близката другарка на русокоската, която също преди доста години пробва да пee и реализира няколко песни и видеоклипове.

Затова пред нея може да показа всичко, даже и най-тъжните си моменти към драмите с Рачков, които към този момент са зад тила й, написа „ Телеграф “.

 

Източник: standartnews.com