Nintendo започна да организира необичайна надпревара между хора с иновативно

...
Nintendo започна да организира необичайна надпревара между хора с иновативно
Коментари Харесай

Победителят от Nintendo Labo състезанието е... акордеон

Nintendo стартира да провежда необикновена конкуренция сред хора с новаторско мислене, където значимото е да мислите отвън кутията. Компанията търси най-необикновени изобретения от типа на музикални принадлежности и съоръжения за игра, каквито по-откачени хрумвания имат участващите. А спечелилият от първото надпреварата имаше в действителност откачена концепция – акордеон със слънчево зареждане . Други бисери, спечелили награди, включват машина за бонбони, включваща мини-игра и Toy-Con пиано с претекстове от The Legend of Zelda. Наистина налудничави изобретения.

Избират се по трима спечелили от три категории: Най-добре украсен Toy-Con; Най-добър Toy-Con мод, изработен чрез Toy-Con Garage кит; най-хубаво независимо откритие (отново съединено с принадлежности от Toy-Con Garage кита). Голямата премия е Nintendo Switch подпора с неповторимо планиран корпус – в стила на Labo надпреварата. Освен това те получават и горнище с щампа от Labo надпреварата, както и документ, подписан от разработчиците на Nintendo. Вторите и третите места получават единствено дребна част от Switch платформата – Joy-Con контролерите, както и горнище. Като цяло тези предмети имат огромна стойност за обществото от почитатели, привикнали с продуктите на японската компания.



Следващият конкурс стартира от през днешния ден, 19-ти юли и искащите да вземат участие могат да се включат с ексцентричната си концепция до 20-ти август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР