Нина Димитрова, топ инфлуенсърка и гъзарка №1, съобщи в началото

...
Нина Димитрова, топ инфлуенсърка и гъзарка №1, съобщи в началото
Коментари Харесай

Ново 200: Пиленцето Нина се завръща в социалните мрежи, наруши обещанието си

Нина Димитрова, топ инфлуенсърка и гъзарка №1, заяви при започване на януари, че се отдръпва за 40 дни от обществените мрежи, тъй като фамилията ѝ бе сполетяно от покруса. Чичото на Нина е умрял, а тя написа в Instagram, че ще бъде в печал по този мотив и няма да споделя доста от всекидневието си. Тя акцентира въпреки всичко, че професионалните задължения не престават, както и рекламните изявления, които към този момент били авансово съгласувани.

Виж още: 5 криндж обстоятелството, с които ще блеснете във всяка компания

Е, нежната половинка на от дуото, което стана известно като " Пиленцата от Монако ", заяви на стори, че е преосмислила решението си. Нина написа, че цифровото ѝ неявяване стопира. " Това към този момент стартира да оказва негативно въздействие както на мен, като прочут инфлуенсър, по този начин и на нашия бизнес с моя брачен партньор ", написа Нина и добавя, че се завръща в обществените мрежи и ще бъде още веднъж дейна, тъй като работата го изисква. 

" Този живот би трябвало да се живее и ще го пребивавам със жанр, хубост, разсъдък, самочувствие и доста борбен дух ", споделя още брюнетката, която даде да се разбере, че персоналните проблеми няма да я спрад пред нищо. Личният живот е едно, а работата... нещо напълно друго.

Виж още: IT експерт откри неповторим метод да работи, само че и да си " разцъква " видеоигри

Изображение: https://www.facebook.com/nina.boeva.7 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР