Никозия. Откриха четири от търсените седем тела на жертвите на

...
Никозия. Откриха четири от търсените седем тела на жертвите на
Коментари Харесай

Cyprus Mail: Откриха четири от търсените седем тела на жертвите на серийния убиец, признал за престъпленията си

Никозия. Откриха четири от търсените седем тела на жертвите на серийния палач, признал за закононарушенията си, написа кипърското англоезично издание Cyprus Mail .
Търсенето ще продължи и за другите три. В събота в езеро беше намерено нещо, „ което не е на мястото си “, се споделя в отчетите. Според някои, това е парче кожа и е взето за разбор, с цел да се види дали е човешка.
Жертвите на убийството включват 39-годишната Мери Роуз Тибурио, чието тяло е било открито от полицията в шахта на мината Мицеро на 14 април, Ариан Паланас Лозано, на 28 година, от Филипините, чието тяло се счита за намерено в същия рудник на 20 април, макар че това към момента не е доказано официално; и трето тяло, за което се счита, че принадлежи на жена от Непал, е било намерено на стрелбище в Орунта в четвъртък следобяд.
Според самопризнанията на килъра евентуално може да е жена на име Асмита Хадка Биста от Непал, която е употребила онлайн името Ката Ано и е била в контакт с „ Орестис “ – самоличността, употребена от хипотетичния палач - предходната година на уеб страницата на обществените медии, където съгласно известията, две жертвите са срещнали килъра си. Нейните следи бяха изгубени при започване на 2018 година, откакто тя бе забелязана да се качва в бяла кола. Приятелите й са съобщили в непалското консулство, че тя е изчезнала, само че не и в полицията.
Полицията към момента търси три тела. Останките на една от жертвите е открита в куфар в езеро, посочено от килъра, изваден в неделя.
Тялото на Тибурсио е намерено на 14 април в шахта наоколо до Мицеро, което даде начало на следствието. Майка и дъщерята са изчезнали предишния май. Една седмица по-късно екипите за търсене са намерили друго тяло в същия рудник, за което се считало, че е на Лозано, която изчезнала през юли 2018 година, само че не е разпозната дефинитивно.
Екип от английски специалисти ще бъде изпратен в Кипър в понеделник, с цел да подкрепи следствието.
Съобщава се също, че управляващите в северната част също стартират следствие на убийството на дами от задграничен генезис. Документът оповестява, че те се концентрират върху убийството на 40-годишната виетнамка Дам Тхи Хоп, която е изчезнала през октомври 2017 година, и чието тяло е открито покрай летище Тимбу (в Северен Кипът)през януари 2019 година
Според непотвърдена информация от гръцки медии серийният палач има български корени.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР