Никой от официалните правоохранителни органи не коментира мотивите за готвения

...
Никой от официалните правоохранителни органи не коментира мотивите за готвения
Коментари Харесай

Колегата Гешев, знаете, че има литературен талант и използва хиперболата

Никой от формалните правоохранителни органи не разяснява претекстовете за готвения тенденциозен палеж на Гранично полицейско управление-Видин.
Задържаните кандидат-подпалвачите са на 25 и 42 години. Те са от Ломско, имали са жилище чартърен във Видин и там е открит револвер.
Бил съм нееднократно юрист по такива каузи – почват извънредно шумно, след това всичко се не помни и съм надълбоко песимистичен към това, което ни се споделя, съобщи някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов пред Нова телевизия. Колегата Гешев (бел. ред. - ръководителят на Специализираната прокуратура и зам.-главен прокурор) знаете, че има книжовен гений и употребява хиперболата, иронизира той и уточни, че на следващия ден (7 март) ще се гледа мярката за неотклонение и в случай че съответният арбитър не види задоволително доказателства, ще бъде упрекнат, че " пуснал подпалвачите, които желали да възпламенят половин България и четвърт Румъния ". Според Йорданов няма изгода обществото да бъде плашено и едно досъдебно произвеждане може да трае и 200 години.
Журналистът Стефан Ташев пък не се сети до момента в България да е имало опит за такова закононарушение – подпалване на полицейски сектор. Да забележим какво ще покажат в съда, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР