Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и

Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и ...

15 разтърсващи признания от жени с разбити сърца


Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и да му се иска. От нас зависи единствено как се справяме с тях и каква следа ще оставим след себе си.

Влюбването, вместо нещо красиво и позитивно, например може да бъде жестоко, неприятно и емоционално осакатяващо преживяване. Непреодолими различия, изневяра, подценяване, ревност - причините за раздялата са различни. А самият момент, в който осъзнаваш, че чувствата ти не са споделени, може да преобърне целия ти живот.

Всеки се лекува по различен начин, но един от методите, които действат универсално, е да изповядаш вътрешните си терзания, за се доближиш до постигането на вътрешния си баланс.

Споделяме с вас 15 мисли, които анонимни дами с разбити сърца биха искали да споделят с бившите си партньори.

Едва ли ще ви насочат към най-правилното решение на личните ви проблеми, но със сигурност ще ви накарат да се почувствате по-малко самотни. Вижте ги:

"Иска ми се да спра да те обичам. Иска ми се да спра да мисля за теб. Дори месеци по-късно търся допира ти, когато се събуждам. Мразя факта, че искам все още да се грижа за теб, докато ти никога не си го правил."

"Кучето ми заслужава извинението ти. Заради теб не му обърнах необходимото внимание."

"Защо се съгласи да бъдеш до мен, след като още в началото беше наясно, че ти не можеш да бъдеш пълноценен партньор? Боли да правиш напразна емоционална инвестиция. Съжалявам, че изгубих толкова време в чакане да разбереш какво искаш."

"Заслужавам нещо по-добро от теб. Благодаря ти, че постави края на връзката ни, защото аз нямах смелостта да го направя."

"Винаги ще те обичам. Не знам защо. Ти успя да докоснеш нещо в мен, което не ми позволява да изпитвам никакви негативни чувства, дори след като се разделихме."

"Ти си идиот."

"Трябваше да те послушам, когато ми каза, че нямаш сериозни намерения към мен. Просто сърцето ми беше оглушало."

"Мислех си, че просто да те обичам е достатъчно, за да бъдеш добър към мен и към самия себе си."

"Разбрах, че имаш друга. Научих няколко месеца след раздялата ни. Признавам си, че подозирах, но упорито отказвах да повярвам. Честно казано, благодарна съм ти, че реши да приключиш с мен. Това ме накара да осъзная силата си. Надявам се един ден другата жена в живота ти да стигне до същия извод."

"Знаеш ли, когато се борех за мечтите си, ти не ме подкрепи. Затова сега не заслужаваш да празнуваш с мен успехите ми."

"Ако знаех, че си такъв егоцентрик, щях да ти позволявам да плащаш всичките ни вечери."

"Съжалявам, че се превърнах в това. Знам, че е далеч от най-добрата ми версия. Бях гневна и ревнива. Благодаря ти, че ме вдъхнови отново да бъда себе си. Сега съм концентрирана именно върху това и работя за промяната."

"Искаше ми се да си бяхме говорили повече. Комуникацията ни не беше добра. Мислех, че сме на една вълна. Очевидно сбърках."

"Защо не ме подкрепяше така, както аз теб? Заслужавах го."

"Най-важното е да се погрижиш за себе си след раздялата, да се чувстваш обгрижван и обичан. Аз вече съм част от миналото ти, а от бъдещето може би ти маха някоя, която ще те накара да се чувстваш прекрасно."

Източник: fakti.bg