Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и

...
Никой няма пълен контрол над заобикалящите го обстоятелствата, колкото и
Коментари Харесай

15 разтърсващи признания от жени с разбити сърца

Никой няма цялостен надзор над заобикалящите го събитията, колкото и да му се желае. От нас зависи само по какъв начин се оправяме с тях и каква диря ще оставим след себе си.

Влюбването, вместо нещо красиво и положително, да вземем за пример може да бъде грубо, неприятно и прочувствено осакатяващо прекарване. Непреодолими разлики, невярност, подценяване, ревнивост - аргументите за раздялата са разнообразни. А самият миг, в който осъзнаваш, че възприятията ти не са споделени, може да преобърне целия ти живот.

Всеки се лекува по друг метод, само че един от методите, които работят универсално, е да изповядаш вътрешните си терзания, за се доближиш до постигането на вътрешния си баланс.

Споделяме с вас 15 мисли, които анонимни дами с разрушени сърца биха желали да споделят с някогашните си сътрудници.

Едва ли ще ви насочат към най-правилното решение на персоналните ви проблеми, само че сигурно ще ви накарат да се почувствате по-малко самотни. Вижте ги:

" Иска ми се да спра да те обичам. Иска ми се да спра да мисля за теб. Дори месеци по-късно диря допира ти, когато се разсънвам. Мразя обстоятелството, че желая към момента да се грижа за теб, до момента в който ти в никакъв случай не си го правил. "

" Кучето ми заслужава извинението ти. Заради теб не му обърнах нужното внимание. "

" Защо се съгласи да бъдеш до мен, откакто още първоначално беше наясно, че ти не можеш да бъдеш пълностоен сътрудник? Боли да правиш безрезултатна прочувствена инвестиция. Съжалявам, че изгубих толкоз време в очакване да схванеш какво искаш. "

" Заслужавам нещо по-добро от теб. Благодаря ти, че сложи края на връзката ни, тъй като аз нямах смелостта да го направя. "

" Винаги ще те обичам. Не знам за какво. Ти съумя да докоснеш нещо в мен, което не ми разрешава да изпитвам никакви отрицателни усеща, даже откакто се разделихме. "

" Ти си глупак. "

" Трябваше да те послушам, когато ми сподели, че нямаш съществени планове към мен. Просто сърцето ми беше оглушало. "

" Мислех си, че просто да те обичам е задоволително, с цел да бъдеш добър към мен и към самия себе си. "

" Разбрах, че имаш друга. Научих няколко месеца след раздялата ни. Признавам си, че подозирах, само че настойчиво отказвах да допускам. Честно казано, признателна съм ти, че реши да приключиш с мен. Това ме накара да осъзная силата си. Надявам се един ден другата жена в живота ти да стигне до същия извод. "

" Знаеш ли, когато се борех за фантазиите си, ти не ме поддържа. Затова в този момент не заслужаваш да празнуваш с мен триумфите ми. "

" Ако знаех, че си подобен егоцентрик, щях да ти разрешавам да плащаш всичките ни вечери. "

" Съжалявам, че се трансфорах в това. Знам, че е надалеч от най-хубавата ми версия. Бях гневна и ревностна. Благодаря ти, че ме въодушеви още веднъж да бъда себе си. Сега съм съсредоточена точно върху това и работя за смяната. "

" Искаше ми се да си бяхме говорили повече. Комуникацията ни не беше добра. Мислех, че сме на една вълна. Очевидно сбърках. "

" Защо не ме поддържаше по този начин, както аз теб? Заслужавах го. "

" Най-важното е да се погрижиш за себе си след раздялата, да се чувстваш обгрижван и обичан. Аз към този момент съм част от предишното ти, а от бъдещето може би ти маха някоя, която ще те накара да се чувстваш прелестно. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР