Никому неизвестният, комплексиран от собствените си неудачи журналя - драскач

...
Никому неизвестният, комплексиран от собствените си неудачи журналя - драскач
Коментари Харесай

БАРЕКОВ РАЗМАЗА незнайния Том Джунс: Една пълна отрепка, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили чрез крадлива и рушветчийска приватизация и фалити на банки България! Отврат и гнус!

Никому незнайният, комплексиран от личните си неудачи журналя - писач Том Джунс, назова Бареков и половин милион българи "идиоти ", пробвайки се да изпъкне с разсъдък и непримирима позиция. Уви, търсеният резултат не бе реализиран и същият претърпя грубо проваляне от хапливия език на Николай Бареков. Както знаем, евродепутатът в никакъв случай не остава задължен и "право куме в очи " даде на драскача да разбере, че шегите с българите, както и с публицисти с 25 - годишна процедура, не са безвредни.

Ето какво написа Бареков в отговор на Джунс:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Някаква какавида с джендърски тип на име Том Джунс (да не се бърка с Том Джоунс и Том и Джери този анонимик във всичките му разновидности) е нарекла моята поддръжка за Унгария и държавното управление на Орбан в Екологичен потенциал в Страсбург - поддръжка на “идиот”. Това демонстрира дъното на всички соросоидни мишки, които наскърбяват и лепят медицински квалификации в кмето на “свободата на словото и Либерастията”. Нали желаете независимост, бре, нали сте за цялостна независимост на словото и волята? Нали по тази причина сте “либерали”, дественици прелестни? Защо ви нервира позицията на един български националист и родолюбец в Европа, чиято фамилия е клон от рода на великия български бунтовник и талантлив стихотворец Христо Ботев по линия на прабаба ми, племенница на неговия татко. Въпросната Том Джунс си разрешава да назова “идиот” български публицист на най-високо равнище от 25 години, български татко на трима български сина. Член на управлението на третата по величина партия в Екологичен потенциал на Консерваторите, определен на този пост с гласовете на всички английски депутати. Явно дефинира за идиоти половин милион българи, дали своят вот за мен на избори и създали ме народен представител в българския парламент от Пловдив и Варна, както и водач по преференции от листата на ББЦ -ВМРО в а Европарламента. Кой е идиотът всеки може да реши. Ще ги осъждам поради България, честа ми не може да бъде наранена от сходни нискоразредни плювачи. Но ви го демонстрирам, с цел да видите същинското лице на всичката соросоидна паплач, която не търпи особеното мнение и желае да обърне развиването на европейската цивилизация като я направи люлка на педерастията, ислямистите, бандитите и терористите. Да ни лишават националната и родовата еднаквост. Друг е въпросът, че естрада на въпросната какавида му дава ченгето на Държавна сигурност и прислужник на крадливите олигарси някой си О. Стефанов от някакъв си жабешки уебсайт. Една цялостна пачавра, влачеща се в слуз от мръсните поръчки на гадовете, ограбили посредством крадлива и рушветчийска приватизация и банкрути на банки България. Отврат и гнус. "


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР