Николета Лозанова празнува рождения ден на любимия си Ники Михайлов

...
Николета Лозанова празнува рождения ден на любимия си Ники Михайлов
Коментари Харесай

Николета спи срещу 2 бона на нощ в Париж

Николета Лозанова чества рождения ден на обичания си Ники Михайлов в най-романтичния град на света Париж. Една от най-обсъжданите всемирски двойки е отседнала в първокласен СПА хотел с аспект към Айфелова кула и река Сена, където цените за нощувка потеглят от 630 евро на нощ, само че сигурно любителката на лукса Николета спи най-малко за два бона в български левове.
Днес Михайлов става на 30 години. Вратарят се раздели с Омония Никозия и към този момент е свободен сътрудник.



Николета честити рождения ден на обичания си с гальовен и трогателен пост: „ Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота....13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, обич! Благодаря ти, че всеки ден дружно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, благосъстоянието си ти самият - поради капацитета ти и човечността ти! “, написа моделката.

Днес Михайлов става на 30 години. Вратарят се раздели с Омония Никозия и към този момент е свободен сътрудник. "Радвам се, че можех да играя за този огромен клуб в Кипър. За страдание, сезонът не беше сполучлив и се надявам скоро почитателите на Омония да имат мотиви за наслада, както заслужават и както приляга на историята на "детелините ". Пожелавам доста триумфи на новото управление и на тима ". "За моя престой мога да кажа, че започнах доста добре с екипа на Омония, откакто дълго време не бях играл, само че последва една доста неприятна контузия в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни. През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме доста от първите места ", показа Михайлов пред Спортал.

Бившият вратар на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона и Мерсин изигра 10 мача с фланелката на 20-кратния първенец на Кипър.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР