Николета Лозанова иска големи задни части като на американската риалити

...
Николета Лозанова иска големи задни части като на американската риалити
Коментари Харесай

Николета си слага импланти в дупето

Николета Лозанова желае огромни задни елементи като на американската риалити звезда Ким Кардашиян, разбра HotArena.

Плеймейтката призна в диалог с почитателите си в инстаграм, че скоро ще се подложи на интервенция за слагане на импланти в дупето. Тя не издава къде има намерение да реализира интеревенцията – дали у нас или в чужбина.

Подобни интервенции към момента не са доста известни измежду родните звезди, само че зад океана са на респект. Единствените българки,  които намерено признават, че скалпелът е играл по задните им елементи, са еротичният модел Моника Валериева и организаторката на състезания за хубост Мариана Маринова. Последната е разказвала, че има 4 кг биополимер в задника, който поставяла при хирург във Венецуела. „ За Латинска Америка това е напълно естествена процедура. Там по-скоро е необичайно, в случай че една жена не си е правила дупе! ”, коментирала е Маринова.

Николета не разкрива към кой хирург се е насочила. Досега тя се доверяваше на доктор Николай Георгиев, който три пъти й поставя силикон в бюста. Преди година и половина плеймейтката за следващ път легна под ножа и смени имплантите си с още по-големи. Тя се похвали, че е заложила на общо 900 кубика. Говори се, че интервенцията на Лозанова излязла съвсем без пари, тъй като се договорила с доктора да му направи реклама и да упомене в коя клиника се е подложила на интервенцията.

Бившата на Валери Божинов твърди, че възобновяване й минало доста леко, а болката била минимална. Тя нараснала кубиците по гледище на приятеля си Ники Михайлов, който бил уверен, че по-големият размер доста ще й отива. Някои фенове на Лозанова обаче я укориха, че този път е прекалила.

Брюнетката е признавала, че за първи път легнала под ножа малко откакто спечелила състезанието „ Мис Плеймейт ”. Втората интервенция била след раждането на щерка й Никол, тъй като имплантите имали потребност от замяна поради бременността. На третата хирургична намеса се решила, тъй като размерът на гърдите й към този момент не я удовлетворявал и желала да ги направи още по-големи.

Освен подобренията по тялото, Лозанова има и много корекции по лицето. Тя постоянно помпа устните си с хиауронова киселина, подчертала е скулите си, ботоксът в челото също не е пренебрегнала. Красавицата към този момент е на 33 години и бърза да заличи всички белези на възрастта, до момента в който още не са се задълбочили.

Николета е безапелационна, че мощният пол избира по-пищни женски форми и по тази причина е решила да залага точно на такива. „ Мъжете не харесват доста слаби дами! Аз съм 54 кг, след Великден може и да съм стигнала 55. Не съблюдавам диети! ”,  споделя плеймейтката, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР