Николета Лозанова и Ники Михайлов се забавляват в Париж Николета Лозанова

...
Николета Лозанова и Ники Михайлов се забавляват в Париж
Николета Лозанова
Коментари Харесай

Николета Лозанова чукна 34 в Града на любовта

Николета Лозанова и Ники Михайлов се забавляват в Париж
Николета Лозанова означи рождения си ден в Града на любовта Париж – научаваме от страниците на в. „ Уикенд “. Най-известната плеймейтка посрещна персоналния си празник в компанията на обичания си Ники Михайлов. Той пък не пропусна да я поздрави с благи думи в обществената мрежа – разяснява изданието.

„ Честит рожден ден на дамата, родена да придава смисъл на всички към нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъде все по-преуспяваща, бъди все толкоз себе си! Знаеш рецептата на триумфа, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда почитание и боготворене! Обичам те – колкото повече, толкоз повече “ – написа вратарят в обществената мрежа.

Силиконовата брюнетка пък сподели по какъв начин обикаля първокласните бутици във френската столица. Футболистът и половинката му са отседнали в един от най-луксозните хотели в центъра на столицата, където цените стартират от 1700 евро на вечер за нощувка. Цената на жилището, в който са отседнали обаче, е 4000 евро на нощ.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР