Николай Колев-Босия, който предприе гладна стачка заради корупция при шофьорските

...
Николай Колев-Босия, който предприе гладна стачка заради корупция при шофьорските
Коментари Харесай

Босия се оказа с отнета шофьорска книжка, нарушил почти всички правила за движение

Николай Колев-Босия, който предприе гладна стачка поради корупция при шофьорските изпити, се оказа с отнета шофьорска брошура. Отнети са му всичките 39 контролни точки. Причината да му я вземе КАТ, са куп нарушавания на пътя.

Това стана ясно от думите на гл. контрольор Янко Янев от Групово дело Национална полиция на съвещание на Временната комисия, която проверява сигналите на Николай Колев-Босия.

Първото е записано още на 19.09.2004 година в Айтос, стана ясно от изнесена информация на Главна дирекция "Национална полиция " пред депутатите от краткотрайната комисия, основана за инспекция на изказванията му за търговия с книжки.

Нарушенията на Босия са за превишена скорост, неспазване на пътни знаци и нередовен автомобил. Заради всичко това през 2017 година Босия е с отнета брошура. Към момента контролните точки не са му възобновени.

Придружителите на Босия стачкуваха, че се устройвал арбитражен съд против него и че нарушаванията му на пътя не били предмет на комисията.

"Какво отношение има моята брошура, откакто не съм направил нарушавания? Навсякъде ми желаеха пари ", опитва да се оправдае той по адрес на катаджиите, които са го спирали.

Николай Колев-Босия приключи гладната стачка, откакто Ивайло Московски подаде оставка като транспортен министър, което бе и едно от настояванията му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР