Николай Ганчев е петото ново попълнение на ЦСКА 1948 през

...
Николай Ганчев е петото ново попълнение на ЦСКА 1948 през
Коментари Харесай

Официално: ЦСКА 1948 с пето ново попълнение през зимата

Николай Ганчев е петото ново попълнение на ЦСКА 1948 през зимния трансферен прозорец.

21-годишният футболист подписа контракта си в клубния офис и незабавно се включи в подготовката на „ алените “ на Националната футболна база в Бояна.

Ганчев играе на позициите нападател и атакуващ полузащитник, като дотук в кариерата си е обличал екипите на Марек Дупница и Струмска Слава Радомир надлежно в Трета и Втора лига.

През есенния полусезон той вкара голове за Струмска популярност против два от водещите отбори във Втора лига – Пирин Благоевград и Кариана Ерден.

"Младият играч не скри задоволството си след прехвърлянето и съобщи, че за него е огромно предизвикателство да премери сили с най-хубавите в efbet Лига. Ганчев беше безапелационен, че ЦСКА е точният клуб за развиването на младите играчи и че прави оценка огромния късмет, който му се дава. Пожелаваме триумф на Николай в идните контролни дуели и публични мачове с „ армейците “, написаха „ алените “ на формалния си уебсайт.


function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР