Николай Бодуров се завърна в родния Пирин Благоевград. Опитният защитник

...
Николай Бодуров се завърна в родния Пирин Благоевград. Опитният защитник
Коментари Харесай

Бодуров се завърна в родния "Пирин"

Николай Бодуров се завърна в родния " Пирин " Благоевград. Опитният бранител подписа публично с " орлетата " и взе №5, а екипът му бе връчен от треньора Уорън Фийни, който чака от ветерана да бъде един от водачите на отбора.
Бодуров пред bTV: Иска ми се българското състезание да се взема решение на терена (ВИДЕО) Бившият капитан на ЦСКА с един прям роман за престоя си в Иран, раздялата с "червените " и националния тим
" Добре заварили. От тук насетне единствено нагоре. Надявам се и имам вяра в това нещо, поради организацията в клуба и метода, по който се работи. Сигурен съм, че следват единствено триумфи и единствено нагоре. Аз съм споделил доста пъти, че сърцето ми е в " Пирин ". Още от дребен съм тук, излязох от този клуб, който доста ми е дал, като е време и ние да се реваншираме за това. Моята лична цел, както и тази на клуба, е да се върнем, първо където ние мястото в Първа лига. ", съобщи Бодуров пред клубната телевизия.



" Освен това аз имам и персонални упоритости, защото съм максималист и постоянно се боря за най-високото, по тази причина да спечелим Купата и да радваме и почитателите. На последователите ни поисквам да са живи и здрави, също да имаме доста триумфи дружно с " Пирин ". Нещо, в което не се колебая. Надявам се на една сериозна поддръжка от тяхна страна, тъй като че са доста темпераментни и когато сме едно цяло, сме непобедими. "

Бодуров е следващото лятно попълнение на амбициозния отбор, който към този момент притегли опитни футболисти като Антон Карачанаков, Преслав Йорданов и Спас Георгиев.

" Пирин " приключи на 10-то място във Втора лига през този сезон, само че задачата през идващия е завръщане в елита, а селекцията на " орлетата " продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР