Николай Бодуров коментира пред Дарик и dsport представянето на националния

...
Николай Бодуров коментира пред Дарик и dsport представянето на националния
Коментари Харесай

Бодуров: Не може да очакваш да се класираш за Световно първенство само с млади футболисти

Николай Бодуров разяснява пред Дарик и dsport представянето на националния тим по футбол и възможностите за класиране на Мондиала в Катар 2022.

" За мое страдание няма какво да чакаме от тези квалификации, само че е хубаво да създадем състава за идващите. Да играят едни и същи момчета. Да натрупат самочувствие. Да се обиграе тимът, с цел да имаме късмет за идващите. Италия и Швейцария са на доста високо равнище, няма какво да се лъжем. Класи са над нас. Като видиш темпото им на игра, очакваше се да загубим. Третият мач хикс - себераздаване. Млади футболисти раздадоха се. Ирландците имаха няколко обстановки, които не можаха да изиграят. Ние също. Закономерен хикс ", сподели Бодуров по отношение на първите три мача, в които записахме загуби от 1:3 от Швейцария, 0:2 от Италия и нулево тъждество със Северна Ирландия в Белфаст.

" Надявам се Ясен Петров да направи една сплав, добър колектив. Младите футболисти би трябвало доста да си повярват на терена, с цел да могат да играят със самочувствие. Не може единствено с млади футболисти. С този народен тим, в нашата страна, като знам медиите, хората какви са песимисти и по какъв начин обичат някой да се дъни. Младите като паднат 2-3 мача подред и напрежението им пристигна повече и прочетат мненията в медиите, това ще ги срине. Няма по какъв начин с млади футболисти, би трябвало да се направи сплав, ядро. Треньорът да реши кои да вика. Тези квалификации да се отпишат, да се натрупат точки, само че да се гледа играта. Да се гради жанр за идващите квалификации, с цел да търсим класиране. При тази група не мисля, че имаме късмет за Катар 2022 ", добави още бранителят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР