Никол Шерцингер се появи в Сидни, където прикова вниманието на

...
Никол Шерцингер се появи в Сидни, където прикова вниманието на
Коментари Харесай

Никол прикова вниманието в Австралия

Никол Шерцингер се появи в Сидни, където прикова вниманието на папараците. Причината за визитата на певицата е присъединяване й като арбитър в шоуто " Австралия търси гений ".

Бившата другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров още веднъж блесна с провокационен тоалет, който разпалва въображението. На пръв взор моден и извънредно обикновен външен тип, само че единствено с едно завъртане Никол сподели, че с изключение на огромното деколте, тя може да покаже и съвършените си крайници, поради голямата цепка на панталона си.



Преди по-малко от седмица сексапилната брюнетка призна, че още веднъж е сама. Певицата се срещаше с Димитров от края на 2015 година, само че че двамата към този момент не са дружно и тя си търси нов мъж.

Признанието пристигна точно по време на шоуто, в което журира. Тя очевидно флиртуваше с един от участниците и колежката й Луси Дурак я попита: „ Явно си си харесала австралиец?”, на което певицата дава отговор: „ Тук има страховит капацитет. Все отново съм сама”.

41-годишната певица се раздели с Григор за пръв път през 2017 година след 2-годишна връзка, само че по-късно двамата още веднъж се събраха. Още при започване на тази година пък се появи информация, че още веднъж не са дружно и са поставили завършек на романа си от далечно разстояние, въпреки потвърждението да пристигна едвам в този момент.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР