Никол Божинова, която стана на осем, получи своя пореден приказен

...
Никол Божинова, която стана на осем, получи своя пореден приказен
Коментари Харесай

Майки скочиха на Ни Ло заради пищен ЧРД

Никол Божинова, която стана на осем, получи своя следващ баснословен рожден ден макар рецесията с ковид, видя Hotnews.bg. Майка й Николета Лозанова сподели голяма торта, висока колкото празнуващата и стая цялостна с балони, цветя и играчки. „ Има в настоящо време, една малка-голяма принцеса...и нейната приказка на 8, наподобява по този начин!”, написа Лозанова под фотографията, на която демонстрира празника. Тя незабавно означи и всички компании за сладкиши, балони и декорация, помогнали за приказката.



Тя незабавно бе утвърдена от Алекс Петканова и Златка Димитрова, само че доста почитатели на Ни Ло възроптаха против луксозното празненство. „ Парад.. доста по- естествено и забавно щеше да бъде тъкмо по време на пандемия и карантина, да дадат образец на всичките им почитатели по какъв начин честват с домашна торта и фамилен уют..ама нали се популяризират компании.. да е живо и крепко детето!”, написа vin4encova777. „ Как не ви писна да парадирате с вашия лукс, още повече в подобен миг.

Осъзнайте се хора, слезте на земята! Затова светът е в сегашната обстановка, тъй като се самозабравихме”, разяснява rinker260. Мария Грудева пък просто отсича: „ Кич”.

фотоси:Фейсбук николета лозанова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР