Никога преди не сме виждали Глория бясна. Ама наистина бясна.

...
Никога преди не сме виждали Глория бясна. Ама наистина бясна.
Коментари Харесай

Подивяла от бяс: Никога не сме виждали Глория такава!

Никога преди не сме виждали Глория гневна. Ама в действителност гневна. Примата на чалгата, за каквато тя от дълго време се е провъзгласила, постоянно се е стараела да бъде иронична и саркастична към писанията за нея, които е посрещала с усмивка (пък даже и тя да е насила).

Е, през днешния ден усмивката й изчезна, а Гло кресна като подивяла - безусловно. И даже заплаши, че ще напусне България вечно и няма да й стъпи кракът назад тук. Да, може да го направи, изключително като знаем, че има тузарска вила в Гърция, само че това е друга тематика...

Темата в този момент е повода за бесовете на баба Гло, която се взриви след изявленията за креватните й извършения с младото гадже Добромир Добрев. Както се писа, Глория и Добри го правели най-малко по два пъти дневно, а тя по този начин се възхищавала и копнеела за " огромния му питон ", че не пропущала миг, без да му се нахвърли.

Това е обикновено, като се има поради възрастовата им разлика и обстоятелството, че Добри впечатлява най-вече с физика, а не с разсъдък. Глория обаче се разбесня и направи на нищо медиите.

" Срам нямате ли, капчица най-малко?! Толкова сте гнусни и жалки, цялостни простаци! То и по тази причина толкоз хора се махнаха от тая страна, а аз и фамилията ми ще бъдем идващите - приказвам го напълно съществено. Няма и да помисля да се върна, писна ми! ", крещи Глория.

Потребителите обаче никак и не се стреснаха, ами го удариха на бъзици и пожелания и други чалгаджии да стегнат куфарите и да я последват.

Тагове: Добромир Добрев Глория Глория и Добри Гло баба Гло чалга Гърция вила
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР