Никога не знаеш, каза Винсънт Янг, вицепрезидентът на Huawei, по

...
Никога не знаеш, каза Винсънт Янг, вицепрезидентът на Huawei, по
Коментари Харесай

Harmony OS, Huawei и какво ще е първото устройство с новата операционна система на компанията

" Никога не знаеш ", сподели Винсънт Янг, вицепрезидентът на Huawei, по време на конференция в Ню Йорк тази седмица, разяснявайки дали връзките на Huawei и Гугъл ще се запазят отсега нататък.

По време на конференцията главният фокус падна върху неотдавна показаната операционна система на Huawei Harmony OS, която би могла да замести Android в устройствата на компанията, в случай че Гугъл " отреже " китайския си сътрудник.

Янг сложи мощен акцент върху желанието на компанията да продължи да е част от екосистемата на Гугъл и съобщи, че към този момент не се възнамерява Harmony OS да бъде конфигурирана на идните телефони на компанията.

Вицепрезидентът на Huawei обаче разкри за почитателите на компанията, че скоро ще забележим смартчасовник, работещ с Harmony OS.

Въпреки това изявленията на Янг ни карат да имаме вяра, че връзките сред Huawei и Гугъл надалеч не са постоянни.

Ако в някакъв миг Гугъл фактически ограничи достъпа на Huawei до някои основни технологии и приложения, китайският колос ще е подготвен да реагира в границите на ден-два.

Новината обаче най-вероятно ще стане обществено притежание безусловно часове, преди да се реализира прекосяването към Harmony OS, споделят от CNET /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР