Никога не сме гледали на Риана като на жена, която

...
Никога не сме гледали на Риана като на жена, която
Коментари Харесай

Какви са плановете на Риана и ASAP Rocky?

Никога не сме гледали на Риана като на жена, която желае да се ожени и да има доста деца. Оказва се обаче, че певицата желае тъкмо това от живота. И въпреки че желанията ѝ няма да се осъществен в обичайна поредност - брак, деца, а по-скоро в противоположен ред, въпреки всичко проектите на Риана и ASAP Rocky са тъкмо такива.

Според източник, непосредствен до звездната двойка, двамата нямат самообладание да се оженят, откакто Риана роди, пишат от Sunday Mirror.

" Риана е луда по ASAP. Двамата имат доста мощна връзка, а и Риана постоянно е била традиционалист. Със сигурност ще се оженят. Все още няма проекти по кое време ще бъде сватбата, само че няма да е преди бебето да се роди. Тя е сигурна, че желае да бъде с него цялостен живот, както и той се заклевам във безконечна обич към нея, по тази причина е въпрос на време ", цитират от изданието източникът.

Те допълват, че преди да се събере с ASAP Rocky, Риана не е мислела за деца, само че рапърът е трансформирал възгледите и проектите ѝ за живота. По думите му сватбата сигурно ще е след раждането и то в Барбадос, където живеят роднините на певицата. Тъй като тя е доста близка с със фамилията и роднините си, половинката ѝ няма нищо срещу да провеждат сватбата там.

Според изданието Риана даже към този момент е избрала кръстница на бъдещето си дете и това ще е министър председателят на Барбадос - Миа Мотли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР