Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият

...
Никога не се отказвайте! Упорството се възнаграждава!“ Това заяви големият
Коментари Харесай

Родителите издържали Боби Турбото! Големият победител в „Маскираният певец“ бил в огромна дупка

„ Никога не се отхвърляйте! Упорството се възнаграждава! “ Това съобщи огромният победител в „ Маскираният артист “ Борислав Захариев , по-известен като Боби Турбото.

Бившият тв водещ не крие, че се е намирал в голяма дупка, от която не виждал излаз. Той бил пред банкрут и на никое място не го желали на работа поради облика му на Боби Турбото в „ Сблъсък “ на Иван и Андрей.

„ Не ме взимаха насериозно “, споделя Боби . Така той затъва в доста борчове и финансовото му положение е толкоз тежко, че се налагало родителите му да го устоят.

„ Исках да ги заведа на отмора, да поправям жилището, да стартира собствен кино план, а нямах опция. Те ми даваха пари “, връща лентата обратно Турбото и е благополучен, че през днешния ден тези дни са в предишното, написа „ България Днес “.

„ Много съм признателен на шефа Калин Сърменов, по тази причина че ме взе на работа в Сатиричния спектакъл и повярва в мен “, разкрива артистът. Не пропуща да благодари и на Маги Халваджиян за поканата в „ Маскираният артист “. Именно обликът му на Баба Яга завоюва първото място на огромния край.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР