Никога не съм ходил на футболни мачове и не се

...
Никога не съм ходил на футболни мачове и не се
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви кой е виновен за кървавия инцидент на ЦСКА-Левски

" Никога не съм ходил на футболни мачове и не се интересувам от футбол, само че страната ще се оправи с футболното безчинство. Подготвяме и законопроект по тази тематика ". Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия вицепремиерът Валери Симеонов, написа Блиц.

" Мога самоуверено да заявя, че Министерство на вътрешните работи е отговорно за раняването на служителите на реда. Те ги раниха, а не хулиганите. Часове преди мача агитката на Левски мина пред постройката на Министерски съвет и мятаха безнаказано бомбички. Около тях вървяха камионетки, служители на реда и ги гледаха най-спокойно. Трябва да има уволнения в Министерство на вътрешните работи поради този случай. Поискахме това и от министъра ", разгласи той.

" Никъде не се приказва за анулация на възбраната за тютюнопушене. Говорим за обособяването на ъгъл, където може да се пуши. Там би трябвало да има доста добре вентилация. Такива места има в доста страни от Европейски Съюз. Моята партия пази ползите на дребния и междинния бизнес. Тази възбрана удари тъкмо този бизнес. В Гърция се пуши на всички места. В още много страни се пуши на всички места. Законът в България също не се съблюдава. В доста заведения се пуши, само че те имат протекция дали от РЗИ, дали от общините. Аз също не съм пушач. Нормално е от ГЕРБ да не ни поддържат. Те внесоха този закон. Аз се обръщам към хората с морал от ГЕРБ да поддържат нашето предложение. Този въпрос не попада в съдружното съглашение и това е повода да не е обсъждан на съдружен съвет ", разкри Симеонов.

" Хазартът е пандемия и болест. Тази болест визира най-вече младежите. Хазартът съставлява налог беднотия, тъй като към него протягат ръка бедните хора. Това е единственият налог, който се заплаща на драго сърце. Ние желаеме да спрем облъчването на нежните детски душевности, че триумф се реализира единствено с триене на билетчета. Не се тормозя от хазартното лоби. Очаквам ГЕРБ да одобряват нашето предложение с отворени прегръдки, тъй като и те са виновна партия ", съобщи вицепремиерът.

" Не сме обсъждали визитата на сътрудниците от " Атака " в Крим. Това е решение на една партия. Не се удивлявам от това тяхно решение. Тяхната позиция по тематиката е ясна. Нашата също. Ние се разграничаваме от това държание и не го поддържаме, само че това няма да ни попречи да работим дружно за националните ползи на България ", безапелационен беше Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР