Никога не бива да подминавате знаците, които звездите ви дават.

...
Никога не бива да подминавате знаците, които звездите ви дават.
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 7 март

Никога не трябва да подминавате знаците, които звездите ви дават. Техните препоръки са доста скъпи и по тази причина е нужно да се вслушвате в тях.
Ето какво вещаят те за всеки от зодиакалните знаци:
Овен
Днес Овните ще бъдат на креативна вълна. Това обаче няма да им помогне да се откъснат от тъжните мисли. Много от представителите на зодиака са минали през разлъка или им следва такава. Важно е да мислите трезво и да взимате верни решения.
Телец
Денят на Телците ще бъде извънредно динамичен. На по-голямата част от тях им следва да се заемат с значими организационни действия. Нужно е да бъдете оптимално подредени, тъй че всичко да мине по проект. Пазете се от предатели.
Близнаци
Денят за Близнаците ще бъде прочувствен. Напоследък и самите те се усещат по същия този метод. За по-сигурно, не се доверявайте на непознати. Възможно е да получите позвъняване от непосредствен родственик.
Рак
Раците през днешния ден ще изпитват носталгия към отминалото време. Обърнете внимание на здравето си. отделете си няколко часа, в които да релаксирате.
Лъв
Лъвовете ще почувстват странна липса. Някакво неодобрение ще тъне в всекидневието им. Възможни са кавги с половинката. Опитайте да ги избегнете.
Дева
Девите ще работят извънредно рационално в неделя. Това обаче няма да попречи да изгубят една не дребна сума пари. Пазете се от измами и не подписвайте документи, които ви се костват подозрителни.
Везни
На Везните им следва пътешестване. Възможно е за известно време да останат сами, което няма да им подейства позитивно. Можете да забравите за самотата, като се натоварите с повече работа.
Скорпион
Денят няма да бъде кой знае какъв брой работлив за Скорпионите. Те непрекъснато имат различия както с близките, по този начин и със самите себе си. Днес им е мъчно да взимат решения и за предпочитане е да си дадат време за отмора.
 Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта
Някои дами стават по-красиви с годините. Може би си мислите, че те просто са разбрали тайната на безконечната младост или са прибягнали до п...

Стрелец
Стрелците ще се усещат в естетика със себе си. Ще изберат да прекарат деня си, настанени в домашния уют. За тях по-важни са децата и през днешния ден ще получат вниманието им.
Козирог
Козирозите ще се усещат извънредно щастливи. Много от представителите са се сдобили с рожба наскоро и по-голямата част от времето си прекарват в грижи за нея. Това същински ги зарежда с сила. Очаквайте позвъняване от добър другар.
 Какъв дявол се крие във всяка зодия? Какъв дявол се крие във всяка зодия?
Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка з...
Водолей
Макар неделя да е почивен ден, Водолеите не са планували да си почиват точно през днешния ден. Те ще се трудят неуморно, само че пък ще бъдат възнаградени уместно за всички старания, които поставят. Много скоро ще намерят онази златна среда, която ги кара да се усещат най-щастливи и спокойни.

Риби
На Рибите им следва да вземат значимо решение. Лутат се в мислите си. Очаквайте съвет от непосредствен родственик. Вслушайте се в него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР