Никлас Фюлкруг ще започне титуляр, тъй като ще сформира нападателна

...
Никлас Фюлкруг ще започне титуляр, тъй като ще сформира нападателна
Коментари Харесай

Флик ще направи промени в състава на Германия

Никлас Фюлкруг ще стартира титуляр, защото ще образува нападателна двойка с Тимо Вернер в приятелския мач на Германия против Перу в събота, оповестява ДПА.

Треньорът Ханзи Флик разгласи решението си на конференция през днешния ден и добави, че желанието му е да сътвори " голямо наличие " в наказателното поле на противника.

Фюлкруг влезе от пейката в първите си четири мача за Бундестима преди и по време на Световното състезание в Катар, отбелязвайки три гола. Вернер от Република България Лайпциг пропусна Мондиала в Катар, където Германия отпадна в груповата фаза, заради травма.
 Ханзи Флик: Йозил беше един от най-хубавите футболисти в света
Ханзи Флик: Йозил беше един от най-хубавите футболисти в света

Вчера немският полузащитник разгласи, че се отдръпва от професионалния футбол

Флик сподели, че ще промени халфова линия към капитана Йозуа Кимих и ще играе с двама опорни полузащитници и двама офанзивни.

Той удостовери, че Марк Андре Тер Щеген от Барселона ще бъде на вратата против Перу и във вторник против Белгия в отсъствието на Мануел Нойер, който е контузен.

Германия има за цел да се възвърне от неуспеха на Световното състезание, с цел да играе още веднъж ролята на любимец на Евро 2024, който ще се организира в Германия.
 Кимих: Байерн не е удостоверил за уволняване на Нагелсман
Кимих: Байерн не е удостоверил за уволняване на Нагелсман

" Уважавайте това "

Флик и Кимих дефинираха успеха против Перу като " най-важната цел ", която също ще помогне да си върнат почитателите, които обърнаха тил на тима в последно време.

" Надявам се, че сме научили уроците от предишните шампионати и години ", сподели Кимих, който е капитан в отсъствието на Нойер.

" В последна сметка успехите са всичко, което се брои. Трябва да се върнем на предходното равнище. Трябва да печелим мачове още веднъж. Имахме прекалено много равенства и дуели, които не спечелихме ", добави той.

Отборът на Флик се класира непосредствено за Евро 2024 като хазаин, а треньорът сподели, че ще употребява петте другарски срещи през март и юни, с цел да опитва, преди да стартира " фина конфигурация на състава " след септември. Отборът включва седем дебютанти, защото Флик се стреми към повече дълбочина и е заречен на всички тях да играят в двете идни срещи.
 Гьотце: Германия би трябвало да си стъпи на краката
Гьотце: Германия би трябвало да си стъпи на краката

Досущ като в Русия през 2018, Германия отпадна от Мондиал 2022 още в груповата фаза.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР