Никита, Стоян и Цецо са номинираните за изгонване от Къщата

...
Никита, Стоян и Цецо са номинираните за изгонване от Къщата
Коментари Харесай

Никита с шест номинации за изгонване от Big Brother: Most Wanted

Никита, Стоян и Цецо са номинираните за изпъждане от Къщата на Big Brother в понеделник Съквартиранти. Екстравагантната Никита събра най-вече отрицателни отзиви за себе си: съгласно Гъмов държанието й е " безочливо, тъпо и руско ", за Уош тя не е екипен състезател, а през призмата на Албена  - Никита употребява името ѝ, с цел да основава ненужни спорове.

Златка и Благой, Цецо и Стойко също предложиха татуираната дама. Тя, от своя страна, номинира Цецо, тъй като е неоткровен, подправен и постоянно преиграва, и Станимир Гъмов, тъй като съгласно нея той е преднамерен към нея още от първия ден.
 Стоян

  Причудливото държание на Стоян му донесе 5 номинации, които пристигнаха от Цецо, Уош, Стойко, Албена и Джулиана. Основните аргументи за номинацията му са непрекъснатото пропадане на задачи, а за Албена причудливото му държание е безусловно подправено.
 Цецо
Трите номинации на Цецо пристигнаха от Емануела, Стоян и Никита. Емануела намира за неприлично непрекъснатото разискване измежду Съквартирантите на клиентите му, съгласно Никита той е амбивалентен, неоткровен и подправен, а Стоян го дефинира като " клеветник ".  

Какво ще се случи в Къщата след номинациите, накъде ще се развият връзките сред най-търсените звезди и какви реакции ще последват след довечера ще разберем в идващите епизоди на Big Brother: Most Wanted 2018. -->
Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР