Никита Джонсън безспорно бе съквартирантката с най-много конфликти в Къщата

...
Никита Джонсън безспорно бе съквартирантката с най-много конфликти в Къщата
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста: Албена Вулева е вещица и ходи да заравя свински глави на гробищата

Никита Джонсън несъмнено бе съквартирантката с най-вече спорове в Къщата на " ВИП брат: Most Wanted ". Тя остана на трето място в крайното класиране.

``
реклама

" Не чаках да стигна толкоз напред. Благодаря на всички за поддръжката. Никога през живота си не съм имала тактика. Аз не съм скандална, нито съм твърда. Напротив - доста съм мекушава. Аз съм уталожен човек, имам дете, имам мой дом, прелестни родители. Съквартирантите започнаха нещо, което аз довърших. Намерих доста сродни души, трябваше ми малко повече време в сравнение с по принцип е належащо. Накрая имах възприятието, че тези хора са моето семейство " , сподели тя.

При тези думи репортерката Деси Цонева я попита дали в случай че да вземем за пример Албена Вулева й се обади след една седмица да пият кафе, ще се съгласи. Тук се намеси приятелят на Никита - Борислав Борисов, прочут като Боби Ръгбиста, който също бе за малко в Къщата този сезон. " Няма да стане след една седмица, тъй като Албена Вулева ще е заета да заравя свински глави. Тя това прави - върви и закопава свински глави на гробищата. Тя е магьосница. Каза ми, че това работи - прави вълшебства, само че не за удача, а за неудача " , сподели Борисов с усмивка.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР