Ники Минаж и бившето ѝ гадже, Сафари Самюелс, с когото

...
Ники Минаж и бившето ѝ гадже, Сафари Самюелс, с когото
Коментари Харесай

Бившият на Ники Минаж: Тя едва не ме уби!

Ники Минаж и бившето ѝ гадже, Сафари Самюелс, с който бяха дружно съвсем 15 години, си оповестиха война в обществените мрежи. Сафари упрекна звездата, че тя го е порязала толкоз надълбоко по време на спор, че той можел да почине.

"Помниш ли онази нощ, в която ме поряза и аз едвам не умрях. Полицията и колата за спешна помощ трябваше да ме изведат на носилка. И аз трябваше да ги излъжа и им споделих, че съм опитал да се самоубия, с цел да не те тикнат в пандиза. И знаеш ли, аз към момента не изпитвам ненавист към теб, тъй като съм благополучен в този момент. Наслаждавай се на издаването на албума си ", написа той. А по-късно я упрекна, че му е изневерявала с Мийк Мил, с който Ники след това имаше връзка от 2015 година до 2017 година

35-годишната рапърка обаче не остана длъжна. Тя сподели: "Ти ми открадна банковата карта, и сподели, че това е твоя сметка с пари, за която не знам. Бог ще те накаже, че лъжеш. Престани да повтаряш, че си си опаковал багажа и си тръгнал. Ти пристигна до моята къща, плачеше и ме умоляваше да отидем в Европа дружно, а аз отхвърлих ".

Източник: dnes.bg

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР