Ники Кънчев няма много вяра на профилактичните прегледи. Журналистът е

...
Ники Кънчев няма много вяра на профилактичните прегледи. Журналистът е
Коментари Харесай

Ники Кънчев се страхува за живота си!

Ники Кънчев няма доста религия на профилактичните прегледи. Журналистът е уверен, че даже най-хубавите медици в страната да го наблюдават, не е застрахован от неточности. За това е решил да се подлага на проучвания на всеки шест месеца, написа " Уикенд ".

Преди 8 години Ники за следващ път се убеди какъв брой е значимо да следи здравето си. Тогава загуби едно от близначетата си и след този случай той се вманиачил на тематика заболявания. Треперел над щерка си Мари София, а самият той психясал на тематика здравословен метод на живот.

Независимо че изрично не вярвал в мистичното, Кънчев бил уверен, че зложелатели насочват негативната си сила към околните му. Смятал, че в случай че не взима непрекъснато ограничения, ще си отиде без време. Ники почнал постоянно да мери кръвното си налягане, следял стойностите на кръвната си захар, направил проучвания на сърцето и бъбреците си, написа " Уикенд ".

„ Неотдавна бях на консултация при един от най-хубавите ни ендокринолози - доцент Владимир Христов, който сред другите неща ми сподели, че в Америка са правени лекарски изследвания и специалността на тв водещия се равнява по медицински индикатори с тази на пилота”, обяснявал Кънчев.

За да се бори със напрежението, Мистър „ Стани богат” се обърнал към спорта. Започнал да играе най-редовно волейбол и скуош. Сложил под надзор и килограмите си. Решил, че би трябвало да съблюдава и диета, а феновете на „ ВИП Брадър” установяваха, че е измършавял с над 20 кила.

„ Напрежението, на което съм подложен в работата ми, е зверско. Започваш и 2-3 часа не спираш да си в непрекъсната централизация. Старт и до финала всичко ти минава през главата”, изяснява Кънчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР