Ники Илиев събра Васил Василев-Зуека с Любо Нейков в новия

...
Ники Илиев събра Васил Василев-Зуека с Любо Нейков в новия
Коментари Харесай

Ники Илиев събра Зуека с Любо Нейков

Ники Илиев събра Васил Василев-Зуека с Любо Нейков в новия филм, по който работи като продуцент и режисьор. Към компанията се присъедини  и още едно емблематично за актуалното БГ кино име – Мариан Вълев. 

Заглавието на лентата към момента се пази в загадка, само че в арт средите се приказва че е „ Ятаган ”. От фотос на Любо Нейков от снимачната площадка, а и от имиджа му като комедиен артист излиза наяве, че съществена цел на новата продукция ще бъде да разсмива феновете. 
Екранният Рангел Чеканов от „ Столичани допълнително ”, Зуека и Куката няма да са единствените звезди в амбициозната продукция. За плана е ангажирана и актрисата от „ Аламинут ” Невена Бозукова-Неве, а пред камерата ще застане и някогашната миска Евгения Калканджиева. 

Филмът се чака с неспокойствие от множеството почитатели на родното кино. Не липсват обаче и скептици. „ Че то Зуека и Любо Нейков си имат задоволително халтури, не стават за лента на Ники Илиев. Изтъркани са ”, разяснява във фейсбука на младия режисьор някой си Иван Димитров. 
Междувременно стана ясно, че Ники Илиев работи и по различен филм – „ Завръщане ”. Там звездите са Диляна Попова и Орлин Павлов, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР