Nike са компания за , която търси и залага на

...
Nike са компания за , която търси и залага на
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Nike в следващите години

Nike са компания за , която търси и залага на бързия контакт с потребителите си. Друга съществена цел, сложена в кратковременен проект за марката е производството да бъде проведено по този начин, че да бъде оптимално съобразено с условията за запазване на околната среда.

Олимпийските игри през 2016 година означиха нова наклонност в рекламната тактика на за и дами. Тогава акцентът беше подложен върху известната акция „ Ънлимитед “, която промотира разнообразието вътре в самата компания. През 2016 година главната част от чиновниците на Nike бяха на ниски позиции, а дамите съставляваха 48 % от работната ръка по света. Направена беше метаморфоза на организационната конструкция по този начин, че по-голям % от личния състав (жени) да бъде включен в по-високите етажи на ръководството.

Компанията е и пионер в региона на построяването на устойчива инфраструктура. В големия си център за дистрибуция в Европа, уголемен в допълнение през 2016 година, 99 % от идващите доставки се правят по море вместо с автотранспорт. От друга страна, целият дистрибуционен център се зарежда напълно с сила от възобновими източници. Това се осъществя посредством шест големи вятърни турбини, произвеждащи електричество, задоволително да зареди потреблението на 5000 къщи; пространство с размерите на три футболни стадиони е заето със слънчеви панели; построена е термална енергийна система, която събира топлота през лятото, която се съхранява и се употребява през зимата.

Nike възнамерява да внедри тези си положителни практики в световен мащаб - в другите си центрове за дистрибуция. Това ще спомогне компанията да осъществя задачата си, а точно – през 2025 година да употребява 100 % сила от възобновими източници.

През 2019 година Nike сътвори и друга тактика, наречена “Намаляване на опълчването с потребителя “, която залага на по-бърза връзка с клиентите и по-директно предложение на нововъведенията на марката. Това се чака да докара до по-сериозен ангажимент с клиентите. Плановете на Nike включват и увеличение на производството на територията на Съединени американски щати, където връзката с крайния консуматор е по-бърза.

По този метод Nike се стреми да отговори на актуалните условия в бизнеса и да интегрира най-хубавите практики в производството, мениджмънта и дистрибуцията си.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР