Никакъв шанс за наркотици на Евровизия“! В това са категорични

...
Никакъв шанс за наркотици на Евровизия“! В това са категорични
Коментари Харесай

Вики Георгиева: Нямаше наркотици на „Евровизия“!

Никакъв късмет за опиати на „ Евровизия “! В това са безапелационни от екипа на българския представител Вики Георгиева . Те разясняват абсурда към спечелилия тази година италианската група Maneskin , като грозна клюка.

Вокалистът на групата Дамино Давид бе упрекнат, че е шмъркал кокаин по време на гласуването. Италианският реализатор се подложи на тест и се оказа, че е чист. „ От една счупена чаша, която той е вдигал от земята, се сътвори непотребен скандал. Няма никакъв късмет да внесеш опиати на „ Евровизия “. Всички минаваме през съществени инспекции и е невероятно в залата да има нещо неразрешено “, безапелационни са oт щаба на Виктория.

Българката се класира на 11-о място на песенния конкурс. Това е четвъртото най-хубаво класиране за страната ни. Въпреки по-големите упования варненката е удовлетворена от резултата и стимулирана да работи крепко през идващите месеци. Тя не желае отмора и стартира да работи по нов план. Има концепция след време още веднъж да се опитва за първото място на „ Евровизия “.

Последната година бе динамична за Виктория. Наред с хубавите страсти, които й донесоха триумфите и славата към състезанието, последните месеци бяха белязани и от драма в фамилията й, написа „ България Днес “. Бащата на певицата бе диагностициран с болест, за която няма лекуване. Георгиева е подложена на доста напрежение, само че не губи вяра и тласък, а околните й са безапелационни - тя може да издържи на всичко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР