“Никак не ми харесва определението легенда. Обичам легендите, ама не

...
“Никак не ми харесва определението легенда. Обичам легендите, ама не
Коментари Харесай

Нешка призна за огромна грешка с Ванга

“Никак не ми харесва определението " легенда ". Обичам легендите, но не такива като мен. Добре съм, не мога да се оплача. Изкарах се в пенсия и се затрупах с работа. На мен годината на пандемия ми се отрази добре, отрезвяващо, тъй като наложително заминахме на село – внучката, племенниците... Но едвам когато наложително останах там по-дълго време съумях да усетя какъв брой доста съм изгубила. Аз съм човек, който обича селото, обича природата, обича ръчната работа, животните. ", сподели Нешка Робева в предаването " Нашият ден " по БНР.

" Не знам по какъв начин са устроени хората, само че аз съм изключително чудноват човек. Тръгвам за нещо и всичко остаряло изчезва. Един път направих грешката да се върна обратно. Това беше дълбока неточност, ужасна неточност, макар че Ванга ми предсказа – “Нешка дотук ще бъдеш треньор “. Аз се повлиях от това, че има намерение, само че имаш и свободен избор. На мен не ми се даде тази опция, беше провал. И това още повече направи по този начин, че да се отделя, да отида, да изляза. Казах си – “стига “, виждам, всички знаци демонстрират, че би трябвало да се махна и се веселя, че се махнах. И към този момент всичко изчезна за мен.

Имам доста малко контакти, не мога да направя генерални изводи, само че идвайки в София и това, което чувствам, което понякога виждам и по малкия екран. Всичко приказва за една полуда. Особено при децата е доста ужасно – това затваряне, депресии, изнервеност...

Не зная кое е по-страшното – дали да те пипне този ковид и да си отидеш, тъй като някои ще си отидат, други ще останат, или да изпаднеш в една меланхолия и да я влачиш със себе си. Депресираните хора са непрестанно недоволни, те са изплашени, ужасени, мислят за бъдещето. Не, не мисли за бъдещето в толкоз далечно време, а мисли за всеки ден и всяка минута. Това някак ме шокира. "

Ужасно консуматорско мислене. Удивлявам се от нежеланието на хората да работят. И от незнанието, че очаквайки единствено да получаваш, започваш последователно да загиваш. Губиш силата, смисъла на живота

" Има доста недоизказани неща. Има доста неща, за които човек би трябвало добре да премисли, преди да ги показа. Защото се отдалечаваме във времето. Всичко това губи смисъл. Има смисъл да споделиш, в случай че се надяваш към момента, че това може да повлияе позитивно на някого. Но това, което аз виждам – една надменност, една непримиримост, самомнителност. Който докопа власт или властчица даже, по този начин се вкопчва в нея, той е незаместим, той е несменяемият.

Леля Ванга споделяше, само че освен тя, а и задоволително мъдреци го споделят – “Искате истината – можеш ли да понесеш страданието “.

Много пъти се пробвах да кажа истината. Аз я споделях, постоянно получавах шамарите и продължавах.

“Отбелязвахме 20-годишнината на шоуто. Тази година на 12 декември в Зала 1 на НДК. Планирали сме го да създадем едно последно шоу. Да кажем на хората – “Сбогом “. Това не значи, че няма да се чуваме, може и да се виждаме ", сподели Нешка Робева..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР