Ник Кирьос вероятно изживява едни от най-хубавите си мигове в

...
Ник Кирьос вероятно изживява едни от най-хубавите си мигове в
Коментари Харесай

Бившата приятелка на Кирьос го призова в съда: Грозят го до 2 години затвор

Ник Кирьос евентуално изживява едни от най-хубавите си мигове в професионален и персонален проект, откакто се класира за четвъртфиналите на Уимбълдън, а също така е в щастлива връзка с австралийския модел Костен Хатци. Ник и неговата другарка се срещата от към половин година, само че някогашният номер 13 няма подозрения, че към този момент е разкрил дамата на своя живот и непрестанно насочва подмятания по какъв начин напълно скоро ще се сгоди с нея. Кирьос пътува на всички места със своята изгора, която очевидно го окрилява съществено, тъй като канбрецът е тенисистът с най-вече победи от началото на тревния сезон и наподобява по-концентриран отвсякога в изявите си на корта.

Романтичният живот на Ник обаче не постоянно е бил толкоз примерен и редица негови афери са завършвали с голям брой обвинявания към него от тогавашните му дами на сърцето. Последната му несполучлива връзка беше с Киара Пасари, единствено че наподобява не всичко с тази история е завършило, тъй като някогашната другарка на Ник е решила да търси правата си по правосъден път. Пасари и Кирьос бяха дружно в продължение на година и половина, само че раздялата пристигна в края на 2021-ва. Тогава Киара обществено изобличи част от многочислените изневери на тенисиста, който също така очевидно се е държал извънредно жестоко с тогавашната си обичана и непрекъснато я е обиждал, в случай че съдим по известията, която тя показа пред своите почитатели в обществените медии.

Сега пък младата жена е призовала Кирьос в съда, откакто го е обвинила в домашно принуждение и чуването ще се състои на 2-ри август. Агентът на състезателя разкри по какъв начин самият Ник приема съществено проблема, но няма желание да разяснява тематиката, до момента в който делото към момента не е почнало. Австралийският съд планува до 2 години отнемане от независимост за сходен вид нарушавания на закона.

quarterfinalist Nick Kyrgios will face a charge of common assault in court next month, reports his hometown Canberra Times.

The charges “relates to an allegation Kyrgios grabbed former partner Chiara Passari” in a December 2021 incident.
— Ben Rothenberg (@BenRothenberg)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР