Ние внесохме мажоритарния вот и българският народ трябва да знае

...
Ние внесохме мажоритарния вот и българският народ трябва да знае
Коментари Харесай

Караянчева: Ние внесохме мажоритарния вот и българският народ трябва да знае кой бяга от отговорност

Ние внесохме мажоритарния избор и българският народ би трябвало да знае кой бяга от отговорност и кой влиза в политиката, с цел да лъже. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Цвета Караянчева по време на дебата по измененията в Изборния кодекс, заяви Агенция " Фокус ".

Тя съобщи, че остава с усещането, че от ГЕРБ са желали мажоритарна система и са създали референдума.

" Да, ние сме създали предложение тогава, в този момент отново го вършим. Привидно се криете, че нямало райониране, че ние сме дали районирането на президента да го прави, обаче ние тъй като също четем, въпреки че някои се пробват да споделят, че не четем толкоз доста, намерихме в уеб страницата на " Шоуто на Слави " вашето райониране. Имате готово райониране и не виждам къде е казусът ", акцентира Караянчева.

" Ние на второ четене ще го входираме също. Трябва да знае българският народ кой бяга от отговорност, кой влиза в политиката, с цел да лъже. Ние от ГЕРБ внесохме мажоритарния избор и вие знаете, че на първо четене е единствено философията на закона. Имаме задоволително време да използван това ваше райониране и да окомплектоваме гласуването мажоритарно ", сподели още Караянчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР