"Ние управляваме под формата на политическа полиция между ГЕРБ и

...
"Ние управляваме под формата на политическа полиция между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Симеонов: Кой клати държавата през туризма? Нарече акциите си политическа полиция

"Ние управляваме под формата на политическа полиция сред ГЕРБ и патриотите и ръководството е в името на законността. Няма по какъв начин Бойко Борисов да спре Валери или Валери да спре Бойко Борисов, когато единият или другият съблюдават законността ".

Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов пред "Здравей, България " по NOVA след неговата акция "Тишина " по морето против шума и нощните заведения и след вчерашния митинг в "Слънчев бряг ". Обществото бе разграничено на две поради инспекциите на Симеонов.

Самият той разгласи, че не го прави, с цел да си покачва адреналина

в почивните си дни, а тъй като по морето има наложени рецидивисти, по отношение на които институциите не могат да приложат последна мярка.

"Дисциплиниращият резултат от Акция "Тишина " през почивните дни е налице ", твърди той.

"В бар "Оксижен ", който е на Божо Кравата, някакъв си от Пазарджик, става дума за минимум 20 предупредителни протокола и над 18 наказателни постановления за звук, които не се съблюдават. Те не престават да скандализират ", посочи той.

Вицепремиерът беше безапелационен, че институциите правят добра работа, само че не са имали поддръжката на страната. Той посочи, че единствено на територията на Бургаска и Варненска област работят над 100 екипа, които непрекъснато правят инспекции от всевъзможен тип: "Този сезон няма нито едно стомашно-чревно заболяване и натравяне с храна. Не е затварян нито един плаж ".

Спират фестивала "Solar " поради акциите на Симеонов

Мрежата: Вицепремиерът „ вилнее “ на Слънчев бряг

"Във всяко едно от заведенията има по един притежател, който си мисли, че е над закона. Това е в манталитетът на българина. Има заведения, които са недосегаеми ", счита Симеонов. В групата на недосегаемите влизали четири заведения на "Какао бийч ", които тероризирали целия залив.

"Кой клати страната през туризма?

Наематели и концесионери на плажове като братята Маргини, Радо Слънцето. Тези хора са привикнали да печелят на гърба на другите. Не е обикновено да дадеш концесия за 20 години на плаж. Ние ги вършим назначени печеливши ", посочи той.

По думите му България взима от един непознат екскурзиант 534 евро, а Румъния - 672 евро. Ние сме на дъното, уточни водачът на Патриотите. От 73-ото място в този момент след 10 години ще бъдем на 94-о място в класацията на туризма, съобщи той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР