Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Няма да се

...
Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Няма да се
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция

" Ние сме в позиция на градивна съпротива. Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние сме поредни. Първата политическа мощ носи огромна отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат огромен избор, Движение за права и свободи е логически съдружен сътрудник, да вземем за пример и " златен пръст " от " Възраждане ", съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

 

По думите ролята на градивна съпротива е значима за зоркост. Той разясни, че няма концепция какво тъкмо съставлява партията на Стефан Янев " Български напредък ". Няма ясна визия кой и по какъв начин стои откъм гърба и каква е крайната политика на партията, посочи Петков.

 

" Ще бъдем гласна съпротива. През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана доста безценен, доста хора се разочароваха, те са в дребните обитаеми места и взеха решение да не отидат да гласоподават ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР