Ние сме шокирани от действията на Хаири Саадала, това са

...
Ние сме шокирани от действията на Хаири Саадала, това са
Коментари Харесай

Близки на нападателя от Рединг: Шокирани сме!

Ние сме шокирани от дейностите на Хаири Саадала, това са декларирали близки на нападателя от Рединг, представени от Скайнюз.

Братът на индивида, умъртвил трима души на 20 юни в британския град, Мохамед Саадала е разказал, че се е чул със своя родственик малко преди офанзивата. "Хаири звучеше тъжно, даже бих споделил, депресивно ", е разказал мъжът в телефонна връзка от либийската столица Триполи.

Емигрант от Либия е виновен за нападението с нож в Рединг
Сестра на Хаири и Мохамед Саадала, чието име не е било упоменато, е показала по какъв начин нейният брат е бил напълно естествен юноша. "Хаири обичаше живота. Той се увличаше по западната мода. Брат ми, откогато се реалокира във Англия, посещаваше заведения, в които се е продавал алкохол ", е показала още дамата.

"Ние сме доста шокирани от неговата постъпка ", е допълнила тя. Жената също е изказала съболезнования на околните на жертвите на офанзивата и поискала бързо възобновяване на потърпевшите

Хаири Саадала е нападнал с нож шестима души, трима от тях са починали. Жертвите на офанзива са били британците Дейвс Уелс и Джеймс Фърлонг и американецът Джо Ричи-Бенет.

25-годишният либиец е бил арестуван и оставен в следствен арест.

Нападение с нож в Англия, има жертви и ранени
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР