Ние сме предупредили много отдавна, че ще въведем зелен сертификат

...
Ние сме предупредили много отдавна, че ще въведем зелен сертификат
Коментари Харесай

Можем да започнем втория срок присъствено, ако се пречупи вълната

Ние сме предизвестили доста от дълго време, че ще въведем зелен документ в постройката на МОН. Достъпът на жители не е усложнен от този режим, а единствено администрацията на МОН. Това съобщи министърът на образованието и науката акад. Николай Денков пред БТВ.

„ Има области в страната, където обстановката е по-тежка. 5,18% от учителите в страната са диагностицирани в страната. Най-много са в Благоевград, минимум са в Търговище. 1,98 са инфектираните възпитаници. Най-много заболели има в София. Възможно е в идващите две седмици да имаме рекордни стойности “, позволява той.

„ Здравните управляващи вземат решение каква част от учениците би трябвало да излязат от учебните заведения. МОН взема решение дали ще учат онлайн. Нашата цел беше присъствено да приключи първия период, изключително за дребните и тези възпитаници, на които им предстоят матури. Следим числата “, посочи министър Денков.

„ Вече имаме проби и за първата седмица след междусрочната почивка. Ще можем да стартираме втория период присъствено, в случай че се пречупи вълната. Ще остане въпроса с наваксването на материала “, обясни акад. Николай Денков.

„ Ние се намираме в извънредно изключителна обстановка от две години. Въпросът е да създадем най-хубавото в тази тежка обстановка “, акцентира той.

„ Има прочут недостиг в средствата за просвета. Поставен е въпросът за успеваемостта за потреблението на тези средства. Продължава полемиката по въпроса “, сподели още министърът на образованието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР