Ние сме политически опоненти с г-жа Фандъкова, но човек трябва

...
Ние сме политически опоненти с г-жа Фандъкова, но човек трябва
Коментари Харесай

Спаси София застава до Фандъкова в името на града

" Ние сме политически съперници с госпожа Фандъкова, само че човек би трябвало да има храброст и достолепие, с цел да застане с политическия си конкурент и да работят тогава, когато работата е в интерес на целия град и хората в него ".

Това съобщи ръководителят на гражданската организация " Спаси София " Борис Бонев при представянето на плана за промяна на основни булеварди и улици в столицата.

По думите му планът е изчерпателен и се взема решение казусът на една цяла зона и на всички участници в придвижването. Трябва всеки да има опцията да се придвижва както му е комфортно. Това е план, който е в унисон със актуалните и най-модерни способи за систематизиране на общественото пространство, изключително в подтекста на ковид, посочи Бонев.

Според него София има редкия късмет да не изостава, а да бъде дружно с първенците в Европа във връзка с реализирането на сходен вид планове. Той показа къса скица на велосипедното придвижване в столицата и съобщи, че с построяването на велосипедни алеи на бул. " Патриарх Евтимий " е връзката да се направи мрежа. Ако няма мрежа, няма да има и велосипедисти. Когато се построи всички - велосипедистите ще дойдат, по думите на Бонев.
 Фандъкова желае с малко намеси да насърчи придвижването в София
Фандъкова желае с малко намеси да насърчи придвижването в София

За арх. Здравков е значимо хората да слязат от колите си и да изберат градски превоз или колело за напредване

Той беше безапелационен, че от Центъра за градска подвижност незабавно са дали обещание, че незабавно откакто буслентите бъдат обособени по бул. " Патриарх Евтимий ", ще бъдат изменени написания на тролейбусите. Няма да има проблем за автомобилното придвижване, увери Борис Бонев.

Основното е, че демонстрираме с плана, че и в София може да има булеварди и планове на столицата, които могат да бъдат употребени от всички.

Бонев показа и интерпретация на герба на София, с който всички участници на придвижването и на пътното платно могат да съжителстват дружно, както и София да бъде град за всички.

" Вървим по един доста добър своевременен и доста добър път по тази причина София да се трансформира в град за хората ", акцентира той.

Очаква се да бъдат построени и първите в столицата виенски вид спирки. По този метод велоалеята, която ще бъде в обсега на спирките на градския превоз, ще бъде повдигната, с което би трябвало да стане ясно на велосипедистите, че не са с преимущество и би трябвало да разрешат на слизащите и качващите се в градския превоз да преминат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР