Ние сме отделни хора, аз подготвих тази книга за повече

...
Ние сме отделни хора, аз подготвих тази книга за повече
Коментари Харесай

Линда Петкова за книгата с рецепти: Това е нещо отделно от живота на Кирил Петков

„ Ние сме обособени хора, аз приготвих тази книга за повече от една година. Всеки ден има нещо ново в политиката. Това е моята работа, моят живот – със фамилията, с децата подготвяме тези предписания. Това е нещо настрана от неговия живот “.

Българският език ми беше доста сложен, споделя Линда Петкова пред канадско издание

Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ на bTV Линда Петкова, брачна половинка на някогашния министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков в отговор на въпрос по какъв начин е съумяла да издаде книга с предписания в този тежък за брачна половинка ѝ интервал.

Книгата се споделя „ Кулинарният свят на Линда “ и съдържа предписания, подобаващи за хората с хранителен режим, изключващ захар, мляко и глутен.

Линда Петкова посочи, че е написала книгата, тъй като хора с алергии и диабет са я питали за предписания.

Мотивът – да гласоподава на изборите у нас

Съпругата на Кирил Петков описа, че се научила да готви, когато двамата са се преместили от Канада в Белгия като младо семейство с едно дете. В България идват да живеят през 2007 година и тогава към този момент Линда знае, че и тя, и трите й дъщери имат нетърпимост към глутена. В началото беше мъчно, имаше единствено оризово брашно, носех артикули от Канада, с куфарите “, спомня си Петкова.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР