Ние сме най-малката парламентарна група. Но всъщност участието в политическия

...
Ние сме най-малката парламентарна група. Но всъщност участието в политическия
Коментари Харесай

Янев: Може да приемем всякаква коалиция, която е в интерес на гражданите

Ние сме най-малката парламентарна група. Но в действителност присъединяване в политическия живот и в Народното събрание не разделя партиите на огромни и дребни, а на такива, които оферират решения, и такива, които не оферират решения. Това съобщи пред Нова тв водачът на „ Български напредък ” Стефан Янев.

По думите му съставянето на кабинет е отговорност на всички политици. „ Съставянето на държавно управление би трябвало да е отговорно държание на всички политици и на всички парламентарно показани партии. Това мое виждане не се е трансформирало. Очертаващият се зимен сезон с композиция от рецесии, изискват от всички нас на политическото поле, да намерим пътя към разговора ”.

„ Може да приемем всевъзможен тип коалиция, която е в полза на българските жители. Винаги съм казвал, че този вид обединения би трябвало да бъдат въз основата на цели, ясни правила и връзки ”, уточни Янев в отговор на въпрос партията му би ли се коалирала с ГЕРБ, в случай че получи покана.

„ Посланието на българските жители - при тази ниска изборна интензивност и при този вид парламент, който е без ясно болшинство – очевидно е „ седнете и се разберете ”, добави той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР