Ние сме лява партия и трябва да осигурим социалната политика

...
Ние сме лява партия и трябва да осигурим социалната политика
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП не трябва да мисли за министри, а какво ще допринесе в коалицията

Ние сме лява партия и би трябвало да осигурим обществената политика в тази коалиция. Това ще се случи във времето. Всичко зависи от резултатите на възможната бъдеща власт. Българска социалистическа партия няма право да мисли единствено и само за себе си. Ние би трябвало да допринесем за премахването на модела ГЕРБ-ДПС и за общественото в едно вероятно бъдещо държавно управление ", сподели още той пред Българска национална телевизия.

Аз бях част от една от групите за договаряния - в бранш " правораздаване ". Ние сме партии и имаме органи, които би трябвало да се произнесат по проведениети договаряния, които не престават и сега. Аз не мога да потвърдя нито за структурата на кабинета, нито за персоналните назначения, тъй като в Българска социалистическа партия не сме събирали да обсъждаме тези тематики. Надявам се в най-скоро да се свика Национален съвет на партията и да взмем решение, изясни Зарков.

Участието ни във властта няма по какъв начин внезапно да трансформира Българска социалистическа партия в достоверната лява партия, от която България има потребност. Също по този начин няма по какъв начин да реши насъбраните през годините проблеми, както и връзката ни с младежите. Ясно е, че Българска социалистическа партия има проблеми. Аз не сикам в Българска социалистическа партия да се задава въпроса - ти чий си. Аз съм претендент на личната си партия. Аз съм безстопанствен. Този въпрос би трябвало да престане да се задава на младите в Българска социалистическа партия. Искам с мен да са хората, които в действителност имат вяра, че можем да създадем повече. Трябва да спрем този кръговрат на престрелки в партията. Трябва да станем приятели. Трябва да спрем да се замерваме с компромати и да определим новите си същински цели - да бъдем дружно, да бъдем леви и да бъдем измежду хората. Излизам на това съзтезание и не се тормозя, че ще падна жертва на следващите компромати и следващата апартна игра. Ще се съобразя с резултатите на Конгреса. Призовавам още сътрудници да се кандидатират и няма да вляза в спор с тито един от тях. Трябва да съединяваме, а не да разделяме. Призовавам управлението на партията да свика Националния съвет и да спре с игрите. В Българска социалистическа партия имаме потребност от сериозен абстрактен спор. Аз постоянно съм бил от хората, които са били твърдо срещу основаването на напрежение. Нямам визия по какъв начин се получи напрежението по оста Нинова-Радев, само че мисля, че президентът не е дал и капка мотив за това напрежение, разяснява Зарков дрязгите в Българска социалистическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР