Ние сме единствената партия, която сме подготвили решения, стъпка по

...
Ние сме единствената партия, която сме подготвили решения, стъпка по
Коментари Харесай

Таня Мирчева: Единствено БСП е подготвила решения за следващите 100 дни

Ние сме единствената партия, която сме подготвили решения, малко по малко, за идващите 100 дни.

Това заяви  претендентът за депутат от листата на “БСП за България ” в 23 МИР – София Таня Мирчева в предаването “Денят On Air ” по Bulgaria On Air.

Тя акцентира, че програмата на Българска социалистическа партия е направена от специалисти от всички области и всичките ограничения са финансово подплатени. Като значим акцент Мирчева уточни оправянето с демографската рецесия, а едно от многото решения на левицата – нарастване на помощите за майките студентки на 6 500 лева

Най-накрая да се одобри дефиницията за енергийно небогати, с цел да им се помогне по-адекватно, прикани претендентът за депутат. В региона на енергетиката левицата също предлага  съответни ограничения като това свръхпечалбите на енергийните сдружения да се преразпределят в помощ на семействата и бизнеса. 

“Само за 7 месеца успяхме да вдигнем два пъти пенсиите ”, напомни Таня Мирчева, добавяйки, че левицата ще продължи да предлага ограничения за нарастване на приходите на най-уязвимите, в това число пенсионерите.

Инфлацията е на всички места и тя не може да бъде избегната, само че тези нараствания на пенсиите, които направихме, спомогнаха тя да бъде малко по-поносима ”, разяснява тя.

“Важно е да има постоянно държавно управление, тъй като обществото ни се нуждае от незабавни ограничения, които може да предприеме единствено едно постоянно държавно управление ”, акцентира Мирчева. 

“Категорично срещу сме каквито и да било дейности, които биха въвлекли страната ни във боен спор или такива, застрашаващи националната ни сигурност. Ние молим за дипломатично решение на спора в Украйна ”, сподели още Таня Мирчева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР