Ние си въобразяваме, че сме някакъв остров на спокойствието. Остров

...
Ние си въобразяваме, че сме някакъв остров на спокойствието. Остров
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Взаимно се избиваме помежду си, има вътрешна битка в ГЕРБ

”Ние си фантазираме, че сме някакъв остров на спокойствието. Остров сме, само че никога не на спокойствието. Ние взаимно се избиваме между тях ”, сподели журналистът Иван Гарелов. Напрежението, което се усеща в популацията е доста мощно и даже дребна преживелица може да взриви ситуацията.
Според него има е едно наместване на пластовете в ръководещата " върхушка ". Усеща се вътрешна борба в ГЕРБ, подбудено от битката за бъдещето завещание на Борисов. Последният слой предприемачи, формирали се през мутренските години на 90-те последователно стартират да си отиват и да бъдат подгонени от закона.

За него неоправдателното в цялата история е това, че не може да насъскваш почитателите на тима, който ти издържаш.

Ние до момента казвахме, че хората са недоволни от неналичието на задоволително правдивост. Един човек, който живее към този момент добре, завижда на другия, който се е уреди доста по-добре. Е, да, само че не е по този начин. Водата е идентична за всички, въздухът е идентичен за всички, а виждаме, че нито водата към този момент доближава, виждаме, че въздухът е все по-мръсен, изясни той.

Гарелов е склонен с изказванието, че прокуратурата би трябвало да е идентична за всички, само че не е склонен с демонстративността. Той означи, че в това време остава един кръг от недокоснати, които явно ще " възцаруват " след завършването на процеса.

Големият капитал, който има президентът Радев, е неговият престиж. Най-много там ще бъде нападна, с цел да може да бъдат най-малко изравнени силите. Почва се от рано, което пък съответствува с ползите на основния прокурор, уточни журналистът.

Според него ние от дълго време към този момент сме навлезли в политическа рецесия, която в даден миг може да прерасне в парламентарна. Той означи, че офанзивата против президента не е почнала в този момент. Журналистът е на мнение, че се играе двойна роля. Борисов е положителният, а в това време офанзивите вървяха от страна на Цветан Цветанов. Този път офанзивите ще вървят посредством Гешев и всички чакат, че ще има второ СРС или нещо от този жанр.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР