Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение, ...

Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение,

Сачева: Новото правителство няма да осигурява хляб, а само зрелища

Ние ще следим прецизно осъществяването на това необичайно съдружно съглашение, което е нехомогенно и включва взаимоизключващи се обещания - да вземем за пример във връзка с пенсиите, за какво се планува еднократна помощ за родителите, чиито деца вървят на учебно заведение онлайн. Това държавно управление се състои от три фракции - корпоративна, партийна, милиционерска - тази на президента Радев, която ще управлява всички останали дали извършват президентските команди. Това сподели пред БНР депутатът от ГЕРБ Деница Сачева.

Според нея за първи път от 30 години насам се случва ръководещи да гонят съпротива от офисите, " нещо, което не се е случвало до момента, без значение какъв брой гневно са се противопоставяли политически партии ".

Шоуто на министъра на културата беше тъжна клоунада. Проф. Велислав Минеков няма правни учредения за тези дейности. Двата етажа в административната постройка са благосъстоятелност на Областната администрация и са наети по законов път. ГЕРБ не дължи никакви наеми, както нито една парламентарно показана партия в България по закон не дължи нищо за офисите, които заема. Нелепо е да се внушава, че задълженията на НДК се дължат на това, че партия ГЕРБ има офиси в административната постройка, разяснява проблема с партийната централа някогашния обществен министър.

,,Опасявам се, че новото държавно управление няма да обезпечава самун, а ще се занимава със зрелища``, счита Деница Сачева.

Източник: manager.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg