Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение,

...
Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение,
Коментари Харесай

Деница Сачева: Новото правителство няма да осигурява хляб, а зрелища

" Ние ще следим прецизно осъществяването на това необичайно съдружно съглашение, което е нехомогенно и включва взаимоизключващи се обещания - да вземем за пример във връзка с пенсиите, за какво се планува еднократна помощ за родителите, чиито деца вървят на учебно заведение онлайн... Това държавно управление се състои от три фракции - корпоративна, партийна, милиционерска - тази на президента Радев, която ще управлява всички останали дали извършват президентските команди ".

Това сподели пред БНР депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Деница Сачева.

Според нея за първи път от 30 години насам се случва ръководещи да гонят съпротива от офисите, " нещо, което не се е случвало до момента, без значение какъв брой гневно са се противопоставяли политически партии ".

" Шоуто на министъра на културата беше тъжна клоунада. Проф. Велислав Минеков няма правни учредения за тези дейности. Двата етажа в административната постройка са благосъстоятелност на Областната администрация и са наети по законов път. ГЕРБ не дължи никакви наеми, както нито една парламентарно показана партия в България по закон не дължи нищо за офисите, които заема... Нелепо е да се внушава, че задълженията на НДК се дължат на това, че партия ГЕРБ има офиси в административната постройка ".

В предаването " Неделя 150 " Сачева добави:

" Опасявам се, че новото държавно управление няма да обезпечава самун, а ще се занимава със зрелища ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР