Ние ще направим анализ на Националния съвет. Нека не звучи

...
Ние ще направим анализ на Националния съвет. Нека не звучи
Коментари Харесай

Иван Ченчев : Можем да говорим с всички без ГЕРБ и ДПС

Ние ще създадем разбор на Националния съвет. Нека не звучи пред феновете, че ние непрекъснато вършим разбори. Струва ми се, че на тези избори имаше нов лъх, чувство за новото, само че да не стане по този начин, че българските жители да са се подвели. Това съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ На всички последни четири избори непрестанно се основават нови партии и планове. Не ми се желае с планове да се ръководи България. Със сигурност те взимат гласоподаватели от всички, в това число нас”, счита той.

Ченчев акцентира, че Българска социалистическа партия се е справила в последното ръководство с едвам четирима министри: „ Никога не е имало такава грижа в земеделието, нито хвалба от страна на Европа във връзка с стопанската система. Не е имало 22 милиарда лева обществен бюджет.”

„ Българска социалистическа партия мисли за хората и може да седне да приказва с всички без ГЕРБ и Движение за права и свободи. Има разнообразни разновидности, ще забележим какво ще се предложи и какви ще са договарянията. Ние ще седнем с нашата стратегия, наблягаща още веднъж на обществените въпроси”, сподели още той.

Като „ криене зад сламени хора” Ченчев вижда концепцията за експертно държавно управление, тъй като съгласно него по този начин не може да се носи политическа отговорност: „ Георги, Петър, Атанас – откъм гърба ще са избрани сили. Според мен другите партии желаят да се крият зад сходно нещо, само че не трябва, би трябвало да се носи отговорност.”

Според него ГЕРБ в никакъв случай не гледат към хората, те са е един циничен модел и за 12 години не се трансформираха, а единствено сменяха кожите си, съобщи той.

„ Ние отговорно споделяме, че би трябвало да има кабинет, който да преведе България освен през зимата, само че да имаме предвидимост напред не за един управнически мандат. Ние в Националния съвет на нашата партия приказваме за национални цели пред страната. Затова имаме стратегия, която желаеме да бъде покрита, тъй като е ориентирана към хората, а не към имагинерни политики”, добави Ченчев.

Той счита, че за Българска социалистическа партия най-добре е да бъде поредна, да си отстоява ограниченията и позициите: „ На нас това ни е в идеологията – да мислим за хората. Предстои да решим дали да сме в съпротива или в ръководство.”

За следващите поискани оставки той добави: „ Спомням си доста поискани оставки вътре в партията ни. Това в Българска социалистическа партия в последните години е обикновено, само че го вършат хора, които скрито работят против партията ни, нищо, че са вътре в нея.”
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР