Ние се раждаме на този свят, без да познаваме суровата

...
Ние се раждаме на този свят, без да познаваме суровата
Коментари Харесай

Просвещението

Ние се раждаме на този свят, без да познаваме суровата действителност. С придвижване на възрастта започваме да научаваме повече за истините за своето битие. И въпреки всичко доста от нас не престават, без в действителност да научат и одобряват тези истини.

Познаването и разбирането им е ключът към израстването като персона. За да ви помогнем с това, ще ви дадем 6 сложни истини, които ще ви създадат доста по-силен.

Нищо не е съвършено

Няма съвършен човек, съвършено тяло, съвършен живот или идеално време да започнете да работите върху фантазиите си. Няма причина да се уморявате от нещо непостижимо, тъй като единствено ще бъдете разочаровани. Всичко, което можете да извършите, е да бъдете и да дадете най-хубавото от себе си и да опитате всичко допустимо, с цел да съумеете.

 Истините, които ще ви създадат по- мощен

Имате повече време, в сравнение с си мислите

Хората постоянно се извиняват, с цел да избегнат да вършат неща. Една от тях е, че просто нямат време. Истината е, че постоянно има време. Ако в действителност желаете нещо, можете да го осъществите. Спрете да си губите времето в телефона или в гледането на телевизия и започнете да работите.

Не е работа на никого да те оправя

Случват се ужасни неща и ние постоянно сме прекомерно безсилни да ги спрем. Когато имате проблем в живота, би трябвало да разберете, че е ваша отговорност да се погрижите за него. Въпреки че е ужасно да имате хора в живота си, към които можете да се обърнете за поддръжка, в никакъв случай не разчитайте напълно на тях.

Не е твоя работа да поправяш някого

Точно както не е работа на никого да взема решение вашите проблеми, вие не можете да решавате проблемите на другите хора. Може да звучи егоистично, само че би трябвало да поставите себе си преди всичко и да се погрижите за личните си потребности. Разбира се, значимо е да сте до хората, които обичате, само че не забравяйте първо да се погрижите за себе си.

 Истините, които ще ви създадат по- мощен

Ще се неуспехите

Провалът е неминуем и би трябвало да го приемете. Ужасно е, когато не постигнете нещо или когато извършите глупава неточност, само че това не би трябвало да ви тормози. Ако се отказвате всякога, когато се неуспехите, няма да стигнете до средата. Така че, стъпете още веднъж на краката си и намерете своя път още веднъж.

Никога не знаеш кой е последният ти ден

Смъртта е сложна за схващане. Както е споделил Далай Лама: „ Живееш по този начин, като че ли в никакъв случай няма да умреш, а по-късно умираш, без да си живял същински “. Всеки ден може да бъде последният ви и в никакъв случай не знаете, какво може да последва. Вместо да отлагате нещата и да се страхувате да опитате, излезте и живейте в действителност. Това е единственият късмет, който имате, тъй че го вземете.

Повечето хора не желаят да одобряват тези тежки истини, само че всички ние би трябвало да ги приемем. Да ги познаваш и да живееш съгласно тях е ключът към триумфа, силата и щастието. Никога не ги забравяйте и в никакъв случай не приемайте живота си за даденост.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР